De paashaas komt naar Plaza'h!

16/04/2022

De paashaas brengt Plaza’H een bezoekje om lekkere eitjes uit te delen aan alle kinderen!Komen jullie hem een bezoekje brengen op zaterdag 16 april tussen 13u en 15u ? Hopelijk tot dan ! Meer informatie lees je hier.

Lees meer

Sinterklaas komt naar Plaza'h

22/11/2021

Hoor wie klopt daar kinderen!. De Sint bezoekt Plaza'h op zaterdag 4 december tussen 11u en 14u en jij kan er bij zijn! Coronaproof ontmoeting + fotomoment. Wie zoet is krijgt lekkers!. Zet je alvast op aanwezig op het evenement ;-) Blijf steeds op de hoogte van alle evenementen & winacties bij Plaza'h!

Lees meer

Halloween @ Plaza'h

25/10/2021

Dit weekend gaan we griezelen! Kom op zaterdag 30 oktober naar Plaza'h tussen 10u -14u & wij toveren jou gratis om in een monster naar keuze! Zien we je daar? ;-) Meer info vind je hier terug.

Lees meer

Dag van de klant - winactie

27/09/2021

Zaterdag 2 oktober - dag van de klant. Let goed op, want er valt weer iets te winnen! Wat? Dat houden we nog heel even geheim ;-) Wat moet je doen? Neem op zaterdag 2 oktober bij Plaza'h 1 muntje uit onze grabbelbox. Houd deze goed bij !!!. Check onze Facebookpagina om te zien of jij in de prijzen valt.. Tot in Plaza'h & veel succes gewenst! Het wedstrijdreglement lees je hier.

Lees meer

EK-wedstrijd

22/06/2021

- AFGELOPEN - Wat zijn ze op dreef, die Rode Duivels! Plaza’H geeft vandaag de aftrap van een unieke winactie zodat ook jij de kans krijgt om te winnen. - Wat moet je doen? Maak een foto met onze Rode Duivels die opgesteld staan in Plaza’h & deel deze als reactie op onze Facebookpost. - Wat kan je winnen? Je maakt kans op een waardebon* ter waarde van €50,00De wedstrijd loopt vanaf 22/06 t.e.m. 11/07. Veel succes! Het volledige wedstrijdreglement lees je op www.plazah.be/ek-wedstrijd *Action, Albert Heijn, Jysk of Toychamp.

Lees meer

Vaderdagwedstrijd

01/06/2021

- AFGELOPEN - Hallo juni! Je weet wat dat betekent… Vaderdag in zicht! Plaza’H pakt speciaal voor alle papa’s dit jaar uit met een leuke winactie. Wat moet je doen? Reageer op onze Facebookpost met een leuke vaderdagselfie & vertel ons waarom jouw papa de allerleukste is.. Wat kan je winnen? Je maakt kans op een chocoladebox van Pierre Marcolini ter waarde van €60,00. De wedstrijd loopt vanaf 1/06 t.e.m. 13/06. Veel succes! Het volledige wedstrijdreglement lees je hier.

Lees meer

Plaza'h - Nieuw winkelconcept in Hasselt

10/06/2018

Met Plaza’h is Hasselt een winkelconcept rijker. Geen klassiek shoppingcenter waar je rustig een halve dag kunt doorbrengen, wel een plaza waar zogenaamde ‘run-shoppers’ - mensen die gemiddeld ongeveer anderhalf uur blijven - hun dagelijkse en minder dagelijkse aankopen in alle comfort komen doen. Vlot bereikbaar, gratis parkeren voor de deur, en een vijf- tot tiental sterke merken onder één dak. Omwille van hun omvang en doelgroep zijn dit winkels wiens plaats niet in het stadscentrum is, maar aan de rand daarvan. Je kan Plaza’h dan ook zien als een groepering van verschillende ‘baanwinkels’ onder één dak. Samen met het stadsbestuur werd er zorgvuldig over gewaakt dat rechtstreekse concurrentie met winkels in de binnenstad wordt uitgesloten. En ook dat winkels uit het centrum plots hier naar toe zouden verhuizen. Plaza’h past daarmee in het visieplan voor de Grote Ring, met een goede mix van nieuwe kantoren (zoals de Mediahuissite), nieuwe automerken (Tesla) en retail. Om de gewijzigde verkeersdruk op dit stuk van de Hasseltse grote ring naadloos op te vangen, werkten verkeersspecialisten een oplossing uit waarbij bezoekers aanrijden via de ventweg langs de Gouverneur Verwilghensingel en weer wegrijden langs de Scheepvaartkaai, aan de achterkant van het gebouw. Dat garandeert een optimale verkeersspreiding en maximale veiligheid.

Lees meer