BELEEF HET EK dankzij PLAZA'H - SCOOR & WIN waardebon van €50

14/06/2024

WIN een waardebon van 50 euro!!! doe dan mee aan onze SCOOR & WIN ACTIE vanaf vrijdag 14 juni tot (14 juli): HOE? - Trap die voetbal in de goal! - Neem een foto! - Like onze Instagram of Facebookpagina & DEEL die foto reglement: https://www.plazah.be/ek-wedstrijd#/navigation SCOOR de leukste EK items bij PLAZA'H Apero hapjes & drankjes bij AH! 🍻🍗🍫🍕🧆🍒🥂. Fantastische EK gadgets bij ACTION! 🇧🇪 🇮🇹🇲🇦. Toffe sport & speel items bij Toychamp! ⚽. Time to relax dankzij JYSK! . Oefen er op los bij SPARKX! .

Lees meer

GETEST. Onze journalist 'vliegt' door Sparkx in Hasselt en crasht bijna tegen een rots

21/05/2023

HASSELT - Door de lucht zweven als een vliegtuig of vissen op zeemonsters van tientallen kilo’s? Dat kan voortaan in het Hasseltse sportpretpark Sparkx. Wij stuurden onze TikTok-journalist op pad om de vijf spectaculairste attracties uit te testen. Bron: Bekijk de volledige reportage op de website van Het Belang van Limburg

Lees meer

Sparkx in Hasselt is grootste sportpretpark van Europa

10/05/2023

50 sporten onder één dak, dat is het concept van sportpretpark Sparkx in Hasselt. Zelf beweren ze de grootste van Europa te zijn. Met de hulp van de nodige technologische snufjes wil het park sport en entertainment samenvoegen. Burgemeester Steven Vandeput hoopt dat het park toeristen van over heel het land naar Hasselt zal lokken. Sparkx opent op 17 mei de deuren, maar wij konden vandaag al eens zelf gaan kijken en testen hoe Sparkx meer mensen aan het bewegen wil krijgen. Bron: Bekijk de volledige reportage op TVL door Bart Husson

Lees meer

Vijftig sporten onder één dak: Hasselt krijgt met Sparkx grootste sportpretpark van Europa

25/01/2023

Hasselt - In het voorjaar van 2023 is Hasselt een unieke attractie rijker: het nagelnieuwe sportbedrijf Sparkx bouwt er momenteel het grootste sportpretpark van Europa. Bezoekers zullen er kunnen proeven van vijftig verschillende sporten. Het bedrijf creëert 40 extra jobs in de regio. - Roel Damiaans (Bron: hbvl.be)

Lees meer

Plaza'h - Nieuw winkelconcept in Hasselt

10/06/2018

Met Plaza’h is Hasselt een winkelconcept rijker. Geen klassiek shoppingcenter waar je rustig een halve dag kunt doorbrengen, wel een plaza waar zogenaamde ‘run-shoppers’ - mensen die gemiddeld ongeveer anderhalf uur blijven - hun dagelijkse en minder dagelijkse aankopen in alle comfort komen doen. Vlot bereikbaar, gratis parkeren voor de deur, en een vijf- tot tiental sterke merken onder één dak. Omwille van hun omvang en doelgroep zijn dit winkels wiens plaats niet in het stadscentrum is, maar aan de rand daarvan. Je kan Plaza’h dan ook zien als een groepering van verschillende ‘baanwinkels’ onder één dak. Samen met het stadsbestuur werd er zorgvuldig over gewaakt dat rechtstreekse concurrentie met winkels in de binnenstad wordt uitgesloten. En ook dat winkels uit het centrum plots hier naar toe zouden verhuizen. Plaza’h past daarmee in het visieplan voor de Grote Ring, met een goede mix van nieuwe kantoren (zoals de Mediahuissite), nieuwe automerken (Tesla) en retail. Om de gewijzigde verkeersdruk op dit stuk van de Hasseltse grote ring naadloos op te vangen, werkten verkeersspecialisten een oplossing uit waarbij bezoekers aanrijden via de ventweg langs de Gouverneur Verwilghensingel en weer wegrijden langs de Scheepvaartkaai, aan de achterkant van het gebouw. Dat garandeert een optimale verkeersspreiding en maximale veiligheid.

Lees meer